The Look By Richard Weijs

The Look By Richard Weijs is een Kapper gelegen aan Tabaksgaarden 38 in Rijssen.

Meer informatie over The Look By Richard Weijs in Rijssen

Bij The Look kan je terecht voor het perfecte kapsel. Ze hebben stylisten die samen met jou de juiste coupe kiezen en ook specialisten voor kleur en krullen. Daarnaast bieden ze ook complete gezichtsbehandelingen, verzorgde handen en nagels en hebben ze een assortiment van producten om jezelf thuis te verwennen. Het team van The Look is meer dan alleen een kapper, ze zijn goed in hun vak en bieden een frisse blik. Klanten zijn enthousiast over de nieuwe looks die ze krijgen en de goede service. Een klant is blij met haar nieuwe coupe na 6 maanden niet naar de kapper te zijn geweest. Een andere klant heeft genoten van een fijne gezichtsbehandeling en was tevreden met haar wenkbrauwen.

Wil je weten wat The Look By Richard Weijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Look By Richard Weijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Look By Richard Weijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Look By Richard Weijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar The Look By Richard Weijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Look By Richard Weijs

Bezoekers bekeken ook