Huid en Haar Totaal

Huid en Haar Totaal is een Kapper gelegen aan Enterstraat 8 in Rijssen.

Meer informatie over Huid en Haar Totaal in Rijssen

Bij Aven kun je terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van huid en haar. Ze hebben nu een nieuwe lijn genaamd Poppy Love, speciaal voor (toekomstige) moeders en baby's. Dit is een perfect cadeau voor bijvoorbeeld een gender reveal party of babyshower. Daarnaast kun je bij Aven ook terecht voor deelbehandelingen zoals harsen en epileren, die gecombineerd kunnen worden met een kappersafspraak. Alle behandelingen kunnen gemakkelijk online geboekt worden. Ook bieden ze gratis huidadvies aan, waarbij je kunt ontdekken welke producten het beste bij jouw huid passen. Let wel op dat de prijzen in de afspraken widget actueel zijn, niet de prijzen die via Google getoond worden. Verder bieden ze ook Hairdreams Extensions aan, waarbij je een gratis intakegesprek kunt boeken. Ook hebben ze een speciale behandeling voor krullen en bruidsarrangementen. Daarnaast verkopen ze producten van topkwaliteit voor huid en haar. Bij Aven vind je een team van professionals die van maandag tot en met zaterdag voor je klaarstaan en streven naar kwaliteit en persoonlijke aandacht. Kortom, bij Aven kun je terecht voor een totaal beautyconcept van top tot teen.

Wil je weten wat Huid en Haar Totaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huid en Haar Totaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huid en Haar Totaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huid en Haar Totaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Huid en Haar Totaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huid en Haar Totaal

Bezoekers bekeken ook