Kapsalon Brand

Kapsalon Brand is een Kapper gelegen aan Rozengaarde 81 in Rijssen.

Meer informatie over Kapsalon Brand in Rijssen

Bij Kapsalon Brand kun je terecht voor knippen, kleuren en andere haarbehandelingen voor zowel dames, heren als kinderen. Ze werken met top producten en goed opgeleide haarspecialisten. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken via hun mooie online afsprakensysteem. Na het maken van de afspraak ontvang je een bevestigingsmail. In de salon is er ook een nagelstudio waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen. Ze hebben ook een pasfotostudio waar je snel en perfecte pasfoto's kunt laten maken. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om je rijbewijs te verlengen. Je kunt contact opnemen met Regina voor een afspraak of meer informatie. Kortom, bij Kapsalon Brand ben je van harte welkom!

Wil je weten wat Kapsalon Brand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Brand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Brand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Brand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Kapsalon Brand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Brand

Bezoekers bekeken ook