Gerda Barbershop Kapsalon

Gerda Barbershop Kapsalon is een Kapper gelegen aan Elsenerstraat 29 in Rijssen.

Meer informatie over Gerda Barbershop Kapsalon in Rijssen

Kapsalon Gerda / Barbershop is een bekende salon in Rijssen, waar zowel dames als heren terecht kunnen voor diverse behandelingen zoals knippen, kleuren, permanenten en bruidskapsels. Het team bestaat uit gediplomeerde kapsters die klanten voorzien van passende kapsels in een familiaire omgeving. De openingstijden van de kapsalon zijn op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Daarnaast biedt de salon ook kinderknippen aan tegen een speciaal tarief op woensdag. De salon is gevestigd aan de Elsenerstraat 29 in Rijssen.

Wil je weten wat Gerda Barbershop Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gerda Barbershop Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gerda Barbershop Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gerda Barbershop Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Gerda Barbershop Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gerda Barbershop Kapsalon

Bezoekers bekeken ook