Service 4 Hair & Beauty

Service 4 Hair & Beauty is een Kapper gelegen aan Burcht 35 in Rijssen.

Meer informatie over Service 4 Hair & Beauty in Rijssen

Service 4 Hair & Beauty biedt persoonlijke en individuele aandacht aan haar klanten. De focus ligt op verwennen, kwaliteit en privacy. De salon biedt zowel behandelingen in de salon zelf, als bij de klanten thuis of in het Hotel Sallandse Heuvelrug. De eigenaresse is gespecialiseerd in verschillende soorten behandelingen, variërend van huidverzorging tot haarverzorging. Daarnaast worden ook massages aangeboden voor zowel fysieke als mentale ontspanning. De salon werkt volgens de wensen van de klant en beoordeelt de structuur en conditie van huid en haar voordat de behandeling plaatsvindt. Adresgegevens van de salon zijn beschikbaar voor het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Service 4 Hair & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Service 4 Hair & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Service 4 Hair & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Service 4 Hair & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Service 4 Hair & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Service 4 Hair & Beauty

Bezoekers bekeken ook