De Kapperette Kapsalon

De Kapperette Kapsalon is een Kapper gelegen aan Boomkamp 7 in Rijssen.

Meer informatie over De Kapperette Kapsalon in Rijssen

De Kapperette in Rijssen is een kapperszaak die al bijna tien jaar bestaat. Voorheen bekend als de Kappersleergang, streven zij ernaar om het beste uit je kapsel te halen, zodat je stralend de deur uitloopt. De salon is perfect gelegen tussen het station en het centrum van Rijssen. De tarieven zijn als volgt: €21,00 voor heren knippen, €23,00 voor dames knippen en €16,00 voor kinderen tot en met 8 jaar. De openingstijden zijn op maandag van 12:00 tot 18:00 uur, op dinsdag, woensdag en vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur, op donderdag van 8:30 tot 20:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur. Je kunt de Kapperette ook volgen op social media.

Wil je weten wat De Kapperette Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kapperette Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kapperette Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kapperette Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar De Kapperette Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kapperette Kapsalon

Bezoekers bekeken ook