Kapsalon Bodrum Rijssen

Kapsalon Bodrum Rijssen is een Kapper gelegen aan Enterstraat 23 in Rijssen.

Meer informatie over Kapsalon Bodrum Rijssen in Rijssen

Kapsalon Bodrum is een kapsalon gevestigd in Rijssen. Ze bieden verschillende diensten aan voor dames, heren en kinderen. Volgens getuigenissen hebben ze de beste stylisten ter wereld. Het team wordt geleid door Gina Davis, de merkmanager van een creatief bureau. De salon is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur, met uitzondering van donderdag, wanneer ze open zijn tot 20:30 uur. Op zaterdag zijn ze geopend van 08:30 tot 18:00 uur en op zondag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Kapsalon Bodrum Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Bodrum Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Bodrum Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Bodrum Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Kapsalon Bodrum Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Bodrum Rijssen

Bezoekers bekeken ook