Kapsalon Henk Lassche

Kapsalon Henk Lassche is een Kapper gelegen aan Enterstraat 12 in Rijssen.

Meer informatie over Kapsalon Henk Lassche in Rijssen

Bij Kapsalon Henk Lassche in Rijssen ben je aan het juiste adres voor een professionele en kindvriendelijke haarbehandeling. Sinds 1992 bieden zij een uitnodigende en ontspannen omgeving waarin ze met passie werken aan jouw perfecte look. Het ervaren team combineert de nieuwste trends met vakmanschap en persoonlijke aandacht. Of je nu een nieuwe snit wilt, je haarkleur wilt veranderen of je haar wilt laten verwennen, bij Kapsalon Henk Lassche staan ze voor je klaar. Kwaliteit en klanttevredenheid staan altijd op de eerste plaats. Je vindt de kapsalon aan de Enterstraat 12 in Rijssen en je kunt er gemakkelijk komen met de auto of fiets. Het telefoonnummer is 0548-540600.

Wil je weten wat Kapsalon Henk Lassche verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Henk Lassche of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Henk Lassche? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Henk Lassche het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Kapsalon Henk Lassche reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Henk Lassche

Bezoekers bekeken ook