Mix-Nails & More

Mix-Nails & More is een Nagelstudio gelegen aan Braakmansdijk 74 in Rijssen.

Meer informatie over Mix-Nails & More in Rijssen

Mix-Nails & More is een nagelstyliste en medisch pedicure in Rijssen die zowel thuis als in de salon behandelingen aanbiedt. Ze zijn gespecialiseerd in acrylnagels, pedicuren, medische behandelingen, bruidsnagels, wimperextensions, kinderfeestjes, nagelbijters, CND SHELLAC gel lak, CND VINYLUX, CND PLEXIGEL, Biab, schimmelnagels, kalknagels, ontstekingen, ingegroeide nagels, voetmassages, diabetesvoeten, reuma, oncologische voeten, spastische voeten, en andere risicovoeten. Ze bieden ook behandelingen aan voor eelt, kloven, blaren, likdoorns, nagelbeugels en nagelcorrecties. De openingstijden zijn op dinsdag en woensdag van 08.30 uur tot 19.30 uur, op donderdag van 08.30 uur tot 18.00 uur, en ze zijn gesloten op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag. Ze bieden ook kinder- en meidenfeestjes aan, maar dit is op afspraak. De salon is gevestigd aan de Braakmansdijk 74 in Rijssen. Ze reizen alleen binnen de regio Twente en de contactpersoon is Marta I. Zajchowska. Het telefoonnummer is 0612648907. De website is gemaakt door iFred Websites & Webdesign en het copyright is van 2021.

Wil je weten wat Mix-Nails & More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mix-Nails & More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mix-Nails & More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mix-Nails & More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Mix-Nails & More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mix-Nails & More

Bezoekers bekeken ook