Voetzorg Twente

Voetzorg Twente is een Nagelstudio gelegen aan Broedersdijk 66 in Rijssen.

Meer informatie over Voetzorg Twente in Rijssen

Welkom op de website van Voetzorg Twente! Mijn naam is Manon Peereboom en ik ben de eigenaresse van Voetzorg Twente. Ik ben begonnen als medisch pedicure nadat ik een aantal jaren in een schoenenwinkel heb gewerkt waar blauwdrukken van voeten werden gemaakt. Ik wilde hier graag meer over weten, vandaar dat ik de pedicure opleiding ben gaan volgen. Inmiddels heb ik ook de opleiding tot Medisch Pedicure Sport succesvol afgerond. Het is voor mij belangrijk dat voeten goed verzorgd worden, aangezien ze ons een heel eind dragen en het natuurlijk fijn zou zijn als dit vrijwel pijnloos gebeurt! Ik vind het erg leuk om hieraan bij te dragen. Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop. Ik neem graag de tijd voor mijn klanten en ben pas tevreden als de behandeling optimaal is verlopen. Kwaliteit, hygiëne en service zijn voor mij erg belangrijk, daarom ben ik aangesloten bij Provoet, de landelijke vakorganisatie voor (medisch) pedicures. Daarnaast ben ik ook ingeschreven in het landelijk kwaliteitsregister ProCert. Heeft u last van voetklachten of wilt u gewoon uw voeten laten verwennen? U bent van harte welkom, ik hoop u snel te zien!

Wil je weten wat Voetzorg Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetzorg Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetzorg Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetzorg Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Voetzorg Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetzorg Twente

Bezoekers bekeken ook