Marion's Nagelstudio

Marion's Nagelstudio is een Nagelstudio gelegen aan Kryptonstraat 39 in Rijssen.

Meer informatie over Marion's Nagelstudio in Rijssen

Mijn naam is Marion Grooten en ik ben een gediplomeerd nagelstyliste met mijn eigen studio. Ik bied verschillende diensten aan, waaronder acryl- en gelnagels, manicures en nail-art. Daarnaast kan ik ook hotstone massages geven en kun je bij mij terecht voor het verven en epileren van wimpers en wenkbrauwen, evenals wimperverlenging en make-up voor speciale gelegenheden. Ik bied ook lagedrukcabines aan om centimeters te verliezen. Verder verkoop ik sieraden en ben ik distributeur van FM Group, waarbij je betaalt voor de geur en niet voor de dure verpakking of merknaam. Je kunt contact met mij opnemen voor vragen of een afspraak via mijn telefoonnummer of e-mailadres. Neem gerust een kijkje op mijn website en ik hoop je in de toekomst als klant te mogen verwelkomen.

Wil je weten wat Marion's Nagelstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marion's Nagelstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marion's Nagelstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marion's Nagelstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Marion's Nagelstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marion’s Nagelstudio

Bezoekers bekeken ook