Voetzorg-Rijssen

Voetzorg-Rijssen is een Nagelstudio gelegen aan Erve Harbers 12 in Rijssen.

Meer informatie over Voetzorg-Rijssen in Rijssen

Voetzorg-Rijssen is een praktijk voor voetverzorging, gerund door Diana Kreijkes. Diana is een gediplomeerd Medisch pedicure en is aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en Procert. Ze biedt gespecialiseerde behandelingen aan, zoals het verlichten van knobbels bij reumatische klachten en het beoordelen en behandelen van voetproblemen bij mensen met diabetes. Ze benadrukt dat voeten aandacht verdienen, aangezien we in ons leven veel voetstappen zetten en te maken kunnen krijgen met verschillende ongemakken. Ze adviseert om op tijd naar een specialist te gaan om medische behandeling en blijvende klachten te voorkomen.

Wil je weten wat Voetzorg-Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetzorg-Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetzorg-Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetzorg-Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Voetzorg-Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetzorg-Rijssen

Bezoekers bekeken ook