Pedicuresalon Anneke

Pedicuresalon Anneke is een Nagelstudio gelegen aan Molendijk Zuid 24-A in Rijssen.

Meer informatie over Pedicuresalon Anneke in Rijssen

Medisch Pedicure Anneke in Rijssen biedt gespecialiseerde pedicurezorg met meer dan 15 jaar ervaring. Ze heeft uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van verschillende voetproblemen. Na een grondig onderzoek naar de oorzaken van de klachten wordt er een behandelplan opgesteld en wordt er in overleg met de patiënt gewerkt aan een oplossing. Indien nodig wordt er doorverwezen naar een huisarts of podotherapeut. Medisch Pedicure Anneke werkt nauw samen met podotherapeuten, praktijkondersteuners en huisartsen in Rijssen en omgeving. De praktijk is gunstig gelegen nabij het centrum van Rijssen en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wil je weten wat Pedicuresalon Anneke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicuresalon Anneke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicuresalon Anneke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicuresalon Anneke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Pedicuresalon Anneke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicuresalon Anneke

Bezoekers bekeken ook