Nagelstudio Regina

Nagelstudio Regina is een Nagelstudio gelegen aan Rozengaarde 81 in Rijssen.

Meer informatie over Nagelstudio Regina in Rijssen

Bij Nagelstudio Regina kunt u terecht voor verschillende soorten nagelbehandelingen, zoals het manicuren en voorzien van een kleurtje, verlenging met tips of sjablonen. Ze bieden ook Gel Polish aan, wat ervoor zorgt dat de nagellak tot wel vier weken goed blijft zitten op de nagels. Een belangrijk verschil met gewone nagellak is dat de laklaag onder een UV/Led lamp wordt uitgehard, wat zorgt voor een langdurige en onbeschadigde kleur en glans. Daarnaast legt de tekst uit waarom Nagelstudio Regina geen 'Russian Manicure' aanbiedt. Deze techniek waarbij de nagelriemen extreem worden weggehaald, kan schadelijk zijn voor de gezondheid en kan permanente schade veroorzaken. Het beschadigde gebied is vatbaarder voor infecties en kan leiden tot allergische reacties op nagelproducten. Daarom adviseert Nagelstudio Regina om de nagelriemen altijd te behandelen, maar niet op extreme wijze. Het doel van de nagelstudio is om mooie, natuurlijk ogende nagels te creëren voor een zelfverzekerde uitstraling.

Wil je weten wat Nagelstudio Regina verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstudio Regina of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstudio Regina? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstudio Regina het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Nagelstudio Regina reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstudio Regina

Bezoekers bekeken ook