Nagelstudio Dianne

Nagelstudio Dianne is een Nagelstudio gelegen aan Keizersdijk 45 in Rijssen.

Meer informatie over Nagelstudio Dianne in Rijssen

Welkom in mijn salon! Ik ben Dianne ten Hove, een gecertificeerd gel nagelstyliste. Mijn motto is "life is too short to have naked nails". In mijn salon bied ik verschillende behandelingen aan, zoals nagelbed verlenging met Acrylgel, versteviging van de natuurlijke nagel met Rubberbase, Nail Art om je nagels nog mooier te maken en T-gel voor een naturelle look. Ik ben altijd up to date in het nagelvak en volg regelmatig trainingen om mijn vaardigheden te verbeteren. Er zijn zoveel mogelijkheden met nagels, zoals transfer foil, spidergel, gelpolish, ombre, cateye en babyboom. Je kunt meer voorbeelden van mijn werk vinden op mijn Facebook en Instagram pagina. Maak nu een afspraak en geniet van mooie gelakte nagels!

Wil je weten wat Nagelstudio Dianne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstudio Dianne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstudio Dianne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstudio Dianne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Nagelstudio Dianne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstudio Dianne

Bezoekers bekeken ook