Van Elles WoonKado&Zo

Van Elles WoonKado&Zo is een Winkel gelegen aan Rozengaarde 77 in Rijssen.

Meer informatie over Van Elles WoonKado&Zo in Rijssen

Bij VanElles kun je terecht voor leuke cadeaus. Tijdens het afrekenen kun je aangeven naar welk adres het cadeau moet worden gestuurd en wat er op het kaartje moet komen te staan. Vergeet niet om ook een kaartje uit te zoeken. De winkel is op maandag gesloten, maar de rest van de week zijn ze geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur, met op donderdagavond koopavond tot 20.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je deze altijd terugsturen. Houd er wel rekening mee dat de verzendkosten niet worden vergoed. Dit is omdat de winkel zich geen hoge verzendkosten kan veroorloven. Ze hopen dat dit je er niet van weerhoudt om een leuke bestelling te doen in hun webshop.

Wil je weten wat Van Elles WoonKado&Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Elles WoonKado&Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Elles WoonKado&Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Elles WoonKado&Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Van Elles WoonKado&Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Elles WoonKado&Zo

Bezoekers bekeken ook