Garmin

Garmin is een Winkel gelegen aan Rijssensestraat 170 in Wierden.

Meer informatie over Garmin in Wierden

Het bedrijf WayPoint is een specialist op het gebied van GPS-systemen en bestaat sinds 1999. Ze hebben vijf fysieke winkels en bieden gratis verzending aan vanaf een besteding van € 50,-. Bestellingen die voor 16.00 uur worden geplaatst, worden de volgende dag al geleverd. Het telefoonnummer van WayPoint is 088-0226900 en het e-mailadres is sales@gps.nl. De openingstijden van de winkels zijn als volgt: op maandag is de winkel gesloten, maar is er wel een afhaalbalie geopend van 09:00 - 17:00 uur. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is de winkel geopend van 09:30 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 - 17:00 uur. WayPoint verkoopt verschillende merken GPS-systemen, zoals Garmin, TomTom, Mio en Wahoo, en biedt producten aan voor motorrijders, hardlopers, racefietsers, automobilisten, vrachtwagenchauffeurs, wandelaars, fietsers, campers en golfers. Alle vermelde prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW.

Wil je weten wat Garmin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garmin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garmin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garmin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Garmin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garmin

Bezoekers bekeken ook