Fa. WA ter Harmsel en Zn.

Fa. WA ter Harmsel en Zn. is een Winkel gelegen aan Haarstraat 66 in Rijssen.

Meer informatie over Fa. WA ter Harmsel en Zn. in Rijssen

W.A. Ter Harmsel en Zn is een installatiebedrijf in Rijssen dat gespecialiseerd is in kachels, haarden en schouwen. Ze hebben een breed assortiment aan kachels, zoals houthaarden, gashaarden, elektrische haarden, buitenhaarden en pelletkachels. Het bedrijf is gecertificeerd voor CO vakmanschap volgens BRL K25000. Op de website kunnen bezoekers foto's bekijken van de verschillende kachels. Daarnaast heeft het bedrijf ook een showroom met brandende opstellingen waar klanten inspiratie en advies kunnen opdoen. W.A. Ter Harmsel en Zn is erkend als installateur voor alle soorten toestellen. Bezoekers worden uitgenodigd om het bedrijf te volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Fa. WA ter Harmsel en Zn. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fa. WA ter Harmsel en Zn. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fa. WA ter Harmsel en Zn.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fa. WA ter Harmsel en Zn. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Fa. WA ter Harmsel en Zn. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fa. WA ter Harmsel en Zn.

Bezoekers bekeken ook