Leuk-ER

Leuk-ER is een Winkel gelegen aan Rozengaarde 77 in Rijssen.

Meer informatie over Leuk-ER in Rijssen

Bij VanElles is er de mogelijkheid om iemand te verrassen met een cadeau. Bij het afronden van de betaling kan je aangeven naar welk afleveradres het cadeau moet worden gestuurd en wat er op het kaartje moet komen te staan. Het is wel belangrijk om ook een kaartje uit te zoeken. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 17.30 uur, op donderdagavond is er koopavond tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Als je niet tevreden bent met je aankoop, kan je deze altijd terugsturen. Hou er wel rekening mee dat de verzendkosten niet worden vergoed, alleen het aankoopbedrag van het product. Deze keuze is gemaakt omdat het bedrijf zich geen grote bedragen aan verzendkosten kan veroorloven. Ze hopen dat dit je er niet van weerhoudt om een leuke bestelling te doen in hun webshop. Daarnaast biedt VanElles ook workshops en evenementen aan.

Wil je weten wat Leuk-ER verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leuk-ER of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leuk-ER? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leuk-ER het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Leuk-ER reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leuk-ER

Bezoekers bekeken ook