De Paander Jacht & Outdoor

De Paander Jacht & Outdoor is een Winkel gelegen aan Spinnerstraat 29 in Rijssen.

Meer informatie over De Paander Jacht & Outdoor in Rijssen

De Paander Jacht & Outdoor is een winkel voor jagers, vogelaars, wandelaars, buitenmensen, natuurliefhebbers en hondenliefhebbers. Ze bieden kwaliteitsproducten tegen eerlijke prijzen. Ze zijn gespecialiseerd in optiek, thermische- en nachtzicht-camera's. Een van hun nieuwe producten is het ProHunt verwarmde vest, gemaakt van polyester met polyurethaan coating en met 3 verwarmingszones. Het vest is verstelbaar op 3 niveaus van warmte-intensiteit en heeft een autonomie van 2 tot 5 uur. Daarnaast bieden ze ook merinowol kleding aan, bekend om zijn zachtheid, sterkte, ademend vermogen en temperatuur regulerende voordelen. De Paander is al sinds 2007 een bekende naam in Rijssen en omgeving. Je kunt ze volgen op Instagram en je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties en kortingen.

Wil je weten wat De Paander Jacht & Outdoor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Paander Jacht & Outdoor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Paander Jacht & Outdoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Paander Jacht & Outdoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar De Paander Jacht & Outdoor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Paander Jacht & Outdoor

Bezoekers bekeken ook