Mainstreet Thee en Kado

Mainstreet Thee en Kado is een Winkel gelegen aan Grotestraat 22 in Rijssen.

Meer informatie over Mainstreet Thee en Kado in Rijssen

Welkom op de website van Mainstreet-Kado Rijssen - Net Even Anders! Hier vindt u allerlei informatie over onze winkel en de producten die wij verkopen. Onder het kopje "nieuws" houden wij u op de hoogte van allerlei ontwikkelingen in en rondom de winkel. Onze openingstijden zijn als volgt: maandag van 10.00-17.00 uur, dinsdag gesloten, woensdag van 10.00-17.00 uur, donderdag van 10.00-17.00 uur en van 18.00-21.00 uur, vrijdag van 13.00-17.00 uur, en zaterdag van 10.00-17.00 uur. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via Facebook Messenger of via de app met het nummer 06 37 29 73 60. Berichten worden beantwoord tussen 10.00-17.00 uur op werkdagen. Wij zorgen ervoor dat u in onze winkel een fijne en veilige omgeving heeft om te winkelen. Let op: wij hebben geen webwinkel, maar we sturen graag uw theebestelling op als u ons een appje stuurt of een berichtje via Facebook. Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten. We hopen u snel te zien in onze winkel!

Wil je weten wat Mainstreet Thee en Kado verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mainstreet Thee en Kado of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mainstreet Thee en Kado? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mainstreet Thee en Kado het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Mainstreet Thee en Kado reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mainstreet Thee en Kado

Bezoekers bekeken ook