Trisport

Trisport is een Sportschool gelegen aan Elsenerstraat 28 in Rijssen.

Meer informatie over Trisport in Rijssen

TriSport is een sportschool in Rijssen waar je terecht kunt voor individueel fitness, groepslessen en personal training. Ze hebben goed opgeleide sportinstructeurs die je kunnen motiveren en inspireren om je doelen te bereiken. Met personal training krijg je de volledige aandacht van een coach, waardoor je sneller resultaten kunt behalen. Ook bieden ze groepslessen aan waarbij je samen met anderen kunt werken aan je conditie, kracht en flexibiliteit. Bij TriSport ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefles. Veel mensen uit Rijssen en omgeving zijn al lid geworden en hebben positieve ervaringen met TriSport. Ze hebben meer energie, voelen zich fitter en hebben hun doelen behaald. De sportschool heeft ook openingstijden waarop je er terecht kunt voor je trainingen.

Wil je weten wat Trisport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trisport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trisport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trisport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Trisport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trisport

Bezoekers bekeken ook