Panatta Sport Nederland

Panatta Sport Nederland is een Sportschool gelegen aan Handelsweg 6 in Rijssen.

Meer informatie over Panatta Sport Nederland in Rijssen

Wij maken gebruik van cookies om onze website af te stemmen op jouw voorkeuren en om relevante informatie en advertenties te tonen. Panatta Sport Nederland is een exclusieve dealer van Panatta SRL Italië en verkoopt fitnessapparatuur aan fitnessclubs en fysiotherapeuten. Ze bieden onder andere onderhoudsservice, inruil van oude apparatuur en financiële en operationele lease. Daarnaast zijn er verschillende sportscholen die gebruik maken van de Panatta Freeweight Fitnessapparatuur, zoals Hoeksch Conditie Centrum, TCT Enschede, Movadosports Holten en Bodyshape Leeuwarden. Panatta Sports heeft ook diverse projecten gerealiseerd en biedt goede service. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief en hen volgen op social media.

Wil je weten wat Panatta Sport Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Panatta Sport Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Panatta Sport Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Panatta Sport Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Panatta Sport Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Panatta Sport Nederland

Bezoekers bekeken ook