Artros Beweging Centrum BV

Artros Beweging Centrum BV is een Sportschool gelegen aan Heliumstraat 9 in Rijssen.

Meer informatie over Artros Beweging Centrum BV in Rijssen

Artros is een groep bewegingsprofessionals die mensen helpt om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun fysieke gezondheid. Ze werken anders dan fitnesscentra of sportscholen en gebruiken een revolutionaire methode genaamd HealthMoves©. Artros zorgt voor bewustwording bij mensen door ze te laten ervaren hoe klachten ontstaan en voorkomen kunnen worden. Ze bieden geaccrediteerde cursussen aan voor fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en atletiektrainers. Daarnaast hebben ze een behandelcentrum voor Perifeer Arterieel Vaatlijden (PAV) waar ze oefentherapie, looptrainingen en voorlichting aanbieden. Artros is aangesloten bij NL Actief, de branchevereniging van sport- en beweegbedrijven in Nederland. Ze bestaan al 25 jaar en staan altijd klaar om mensen te helpen met hun gezondheid.

Wil je weten wat Artros Beweging Centrum BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Artros Beweging Centrum BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Artros Beweging Centrum BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Artros Beweging Centrum BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Artros Beweging Centrum BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Artros Beweging Centrum BV

Bezoekers bekeken ook