USA Sportaccommodatie B.V.

USA Sportaccommodatie B.V. is een Sportschool gelegen aan Fahrenheitstraat 3 in Rijssen.

Meer informatie over USA Sportaccommodatie B.V. in Rijssen

USA Sport is de grootste sportschool in Rijssen en omgeving, met meer dan 60 groepslessen per week. Ze bieden een ruim aanbod van lessen van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, waarbij je samen kunt sporten om je doelen te bereiken. Daarnaast bieden ze personal training aan, waarbij je doelgericht kunt trainen met je eigen personal trainer. Ze hebben ook een fysiotherapiepraktijk waar je terecht kunt voor lichamelijke klachten en blessurepreventie. Als je wilt zonnen, kun je gebruik maken van de zonnestudio van USA Sport in Rijssen. Leden spreken positief over de persoonlijke aanpak en resultaten die ze behalen bij USA Sport.

Wil je weten wat USA Sportaccommodatie B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van USA Sportaccommodatie B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij USA Sportaccommodatie B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je USA Sportaccommodatie B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar USA Sportaccommodatie B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. USA Sportaccommodatie B.V.

Bezoekers bekeken ook