CrossFit Unreal Rijssen

CrossFit Unreal Rijssen is een Sportschool gelegen aan Nijverheidsstraat 5 in Rijssen.

Meer informatie over CrossFit Unreal Rijssen in Rijssen

CrossFit is een fitness programma ontwikkeld door Greg Glassman met als doel de gezondheid en atletische prestaties van iedereen te verbeteren. De work-outs bestaan uit functionele bewegingen, variërend en met hoge intensiteit, waardoor je werkt aan de tien aspecten van fitness. Bij CrossFit Unreal train je in groepen van maximaal 10 personen, waarbij de coaches voldoende persoonlijke aandacht garanderen. De trainingen kunnen worden aangepast aan elk niveau, waardoor iedereen kan meedoen en sterker, fitter en gezonder kan worden. Er wordt ook een aanbod van CrossFit lessen aangeboden en er zijn openingstijden beschikbaar. Kortom, CrossFit daagt je fysiek en mentaal uit om je doelen te halen.

Wil je weten wat CrossFit Unreal Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Unreal Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Unreal Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Unreal Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar CrossFit Unreal Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Unreal Rijssen

Bezoekers bekeken ook