Fit Industry

Fit Industry is een Sportschool gelegen aan Daltonstraat 19 in Rijssen.

Meer informatie over Fit Industry in Rijssen

Fit Industry is een sportschool in Rijssen die een gezellige en sfeervolle omgeving biedt om op een leuke manier aan je gezondheid te werken. Ze staan voor kwaliteit, sfeer, jezelf kunnen zijn en persoonlijke aandacht. Gericht trainen en plezier hebben in het sporten zijn belangrijk voor hen. De sportschool is zeven dagen per week geopend, met ruime openingstijden. Fit Industry biedt unieke groepslessen, flexibele abonnementen en fysiobegeleiding. Ook hebben ze kennis van sportvoeding en een gewichtsconsulente. Daarnaast hebben ze het meest uitgebreide aanbod aan krachttoestellen in Twente. Ze bieden onder andere Jumping Fitness, Booty Bootcamp en Kickboksen. Wil je weten of Fit Industry bij jou past, dan kun je een week lang gratis sporten en gebruik maken van de fitness en groepslessen. Je kunt je ook online aanmelden voor een abonnement en krijgt dan 5 euro korting op het inschrijfgeld. De sportschool is gelegen aan de Daltonstraat 19 in Rijssen.

Wil je weten wat Fit Industry verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit Industry of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit Industry? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit Industry het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Fit Industry reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit Industry

Bezoekers bekeken ook