Sint-Ignatius Nurono

Sint-Ignatius Nurono is een Kerk gelegen aan Roelf Bosmastraat 35 in Rijssen.

Meer informatie over Sint-Ignatius Nurono in Rijssen

Welkom bij de Syrisch-Orthodoxe kerk in Rijssen! Op de website van de kerk vind je informatie over het geloof en alle activiteiten. De kerk organiseert zondagsdiensten om 08:00 uur en avonddiensten om 17:00 uur. Daarnaast zijn er speciale diensten die je kunt bekijken op de website. De pastoor staat open voor vragen en opmerkingen van de leden en zaalverhuur is mogelijk in de grote zaal en de apotheek/madrashto. Het kerkbestuur is verantwoordelijk voor het organiseren van de activiteiten. De Syrisch-Orthodoxe kerk is een van de oudste christelijke kerken ter wereld en volgt de West-Syrische liturgie. Donaties zijn welkom om de missie van de kerk voort te zetten en de gemeenschap te verbeteren. Steun is welkom op het adres St. Ignatius Nurono in Rijssen.

Wil je weten wat Sint-Ignatius Nurono verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint-Ignatius Nurono of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint-Ignatius Nurono? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint-Ignatius Nurono het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Sint-Ignatius Nurono reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint-Ignatius Nurono

Bezoekers bekeken ook