Kerkelijk centrum Sion

Kerkelijk centrum Sion is een Kerk gelegen aan Johannes Vermeerstraat 2 in Rijssen.

Meer informatie over Kerkelijk centrum Sion in Rijssen

Jezus Christus staat centraal in ons leven en leert ons God, onszelf en onze naaste kennen. We hebben verschillende manieren om ons geloof te beleven, zoals kerkdiensten, het Kerkblad en de Jozua app. In Jesaja 44:3 staat dat God zijn Geest zal uitstorten over ons nageslacht en zijn zegen zal geven aan onze nakomelingen. Verder zijn er verschillende oproepen voor hulp, zoals het steunen van weerloze en kwetsbare kinderen, de verkoop van pannenkoeken pakketten en het bieden van praktische hulp via het initiatief 'Helpende Hand'. Er zijn ook aankondigingen van activiteiten en collectes, zoals de start van het nieuwe cursusseizoen, doopaangifte, diaconiecollectes en de overgang naar de wintertijd. Het College van Kerkrentmeesters heeft besloten om voor het betalen van collectegeld over te stappen naar de Rabobank. Verder worden er oproepen gedaan voor muzikanten en worden er data gegeven voor bijbelkringen. Het bericht eindigt met een verzoek van de diaconie om aandacht te besteden aan de oorlogssituatie in Oekraïne.

Wil je weten wat Kerkelijk centrum Sion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkelijk centrum Sion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkelijk centrum Sion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkelijk centrum Sion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Kerkelijk centrum Sion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkelijk centrum Sion

Bezoekers bekeken ook