Stichting Philippos

Stichting Philippos is een Kerk gelegen aan Veeneslagen 17 in Rijssen.

Meer informatie over Stichting Philippos in Rijssen

Stichting Philippos, gevestigd in Rijssen, Nederland, is een organisatie die zich richt op het bieden van hulp aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe weg in hun leven. Ze combineren diaconaat en evangelisatie om deze mensen te ondersteunen. Op hun website hebben ze aangekondigd dat er woonruimte beschikbaar is. Dit is goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een plek om te wonen. Als je vragen hebt of opmerkingen wilt maken, kun je contact opnemen met Stichting Philippos via hun e-mailadres info@stichtingphilippos.nl.

Wil je weten wat Stichting Philippos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Philippos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Philippos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Philippos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Stichting Philippos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Philippos

Bezoekers bekeken ook