Westerkerk

Westerkerk is een Kerk gelegen aan Haarstraat 95 in Rijssen.

Meer informatie over Westerkerk in Rijssen

Dit is de website van de Hersteld Hervormde Gemeente te Rijssen, een gemeente met ongeveer 800 leden genaamd Rehobôth. Op de website kun je meer lezen over wie zij zijn, wat zij geloven en wat er in de gemeente gebeurt. Je bent van harte welkom om de zondagse kerkdiensten te bezoeken, die elke zondag om 10.00 uur en 18.30 uur beginnen in de Westerkerk aan de Haarstraat 95 te Rijssen. De diensten zijn openbaar en iedereen is welkom. Het hart van de diensten is de preek, waarin de Heere God met Zijn Evangelie naar ons toe komt. Er wordt benadrukt dat zondige mensen welkom zijn bij Hem. Daarnaast worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals een vrijwilligersavond, een psalmzangavond, een fietstocht en een jeugd- en gemeentedag. Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar webmaster@hhgrijssen.nl.

Wil je weten wat Westerkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Westerkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Westerkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Westerkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Westerkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Westerkerk

Bezoekers bekeken ook