Noorderkerk Gereformeerde Gemeente (Ger. Gem.) Rijssen-Noord

Noorderkerk Gereformeerde Gemeente (Ger. Gem.) Rijssen-Noord is een Kerk gelegen aan Molenstalweg 19 in Rijssen.

Meer informatie over Noorderkerk Gereformeerde Gemeente (Ger. Gem.) Rijssen-Noord in Rijssen

De Gereformeerde Gemeenten in Rijssen heet bezoekers welkom op hun website. Als christenen baseren ze hun leven op de Bijbel en komen ze elke zondag samen om naar het Woord van God te luisteren. Op de website staan verschillende berichten, zoals aankondigingen van activiteiten zoals een zanguurtje voor het hele gezin, een gemeenteavond en een opvoeding & bezinningsavond. Ook wordt er een zendingsavond gehouden waar Fennie Haase zal spreken over haar werk in Guinee. Daarnaast is er de start van Club Benjamin, gezellige middagen voor kinderen. Verder wordt er aandacht gevraagd voor de verkoop van handgemaakte cadeautjes door de vrouwenvereniging Dorcas-West, om geld in te zamelen voor de Zending, Evangelisatie en Dep. Israël. Op de website staan ook de contactgegevens van de verschillende locaties van de gemeente in Rijssen.

Wil je weten wat Noorderkerk Gereformeerde Gemeente (Ger. Gem.) Rijssen-Noord verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Noorderkerk Gereformeerde Gemeente (Ger. Gem.) Rijssen-Noord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Noorderkerk Gereformeerde Gemeente (Ger. Gem.) Rijssen-Noord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noorderkerk Gereformeerde Gemeente (Ger. Gem.) Rijssen-Noord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Noorderkerk Gereformeerde Gemeente (Ger. Gem.) Rijssen-Noord reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Noorderkerk Gereformeerde Gemeente (Ger. Gem.) Rijssen-Noord

Bezoekers bekeken ook