Gereformeerde Gemeenten Rijssen

Gereformeerde Gemeenten Rijssen is een Kerk gelegen aan Molenstalweg 21 in Rijssen.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeenten Rijssen in Rijssen

Het jeugdkoor Jubilate oefent elke donderdagavond in de zangzaal van de Noorderkerk. De dirigent is Otto Zwolsman en er zijn altijd twee bestuursleden van Cantica aanwezig. Aanmelden kan via het formulier en afmelden via de email. De contributie is €7,50 per jaar. Bij uitvoeringen dragen de jongens een witte bloes met een zwarte broek en de meisjes een zwart rokje/jurkje met een witte bloes of wit vestje. Het koor zingt verschillende liederen en psalmen. De repetities beginnen om 18:30 uur en eindigen om 19:15 uur. Tijdens schoolvakanties is er geen repetitie. Voor vragen kunnen ouders boven komen of contact opnemen met een van de bestuursleden.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeenten Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeenten Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeenten Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeenten Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Gereformeerde Gemeenten Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeenten Rijssen

Bezoekers bekeken ook