HHG Rijssen

HHG Rijssen is een Kerk gelegen aan Haarstraat 7462 in Rijssen.

Meer informatie over HHG Rijssen in Rijssen

Dit is de website van de Hersteld Hervormde Gemeente te Rijssen, een gemeente met ongeveer 800 leden genaamd Rehobôth. De gemeente nodigt mensen uit om kennis te maken met hun gemeente en meer te lezen over hun geloof en activiteiten. Ze organiseren elke zondag kerkdiensten in de Westerkerk, waar iedereen welkom is, ongeacht of ze normaal gesproken naar de kerk gaan. De diensten beginnen om 10.00 uur en 18.30 uur. De focus van de diensten ligt op de preek, waarin het evangelie wordt verkondigd en zondige mensen welkom worden geheten bij God. Verder worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals een vrijwilligersavond, een psalmzangavond, een fietstocht en een jeugd- en gemeentedag. De contactinformatie van de gemeente is beschikbaar op de website.

Wil je weten wat HHG Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HHG Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HHG Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HHG Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar HHG Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HHG Rijssen

Bezoekers bekeken ook