Zuiderkerk Gereformeerde Gemeente Rijssen-Zuid

Zuiderkerk Gereformeerde Gemeente Rijssen-Zuid is een Kerk gelegen aan Jacob Ruysdaelstraat 1 in Rijssen.

Meer informatie over Zuiderkerk Gereformeerde Gemeente Rijssen-Zuid in Rijssen

Als christenen baseren we ons op de Bijbel en komen elke zondag samen om te luisteren naar Gods Woord. Op de website van de Gereformeerde Gemeenten Rijssen vinden we verschillende berichten, zoals aankondigingen van evenementen zoals een zanguurtje voor het hele gezin, een gemeenteavond en een opvoeding & bezinningsavond. Ook wordt er een zendingsavond gehouden waar Fennie Haase zal vertellen over haar werk in Guinee. Verder wordt er gestart met Club Benjamin, een middagclub voor gezelligheid. Daarnaast wordt er een psalmzangavond georganiseerd voor het hele gezin. Ten slotte wordt er melding gemaakt van een verkoping van handgemaakte (kraam)cadeautjes door de vrouwenvereniging Dorcas-West, om geld in te zamelen voor de Zending, Evangelisatie en Dep. Israël.

Wil je weten wat Zuiderkerk Gereformeerde Gemeente Rijssen-Zuid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuiderkerk Gereformeerde Gemeente Rijssen-Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuiderkerk Gereformeerde Gemeente Rijssen-Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuiderkerk Gereformeerde Gemeente Rijssen-Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Zuiderkerk Gereformeerde Gemeente Rijssen-Zuid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuiderkerk Gereformeerde Gemeente Rijssen-Zuid

Bezoekers bekeken ook