Ontmoetingskerk

Ontmoetingskerk is een Kerk gelegen aan Boomkamp 4 in Rijssen.

Meer informatie over Ontmoetingskerk in Rijssen

Er is nieuws te melden! Kerk in Actie is op zoek naar collectanten om kinderen in Oekraïne te helpen. Daarnaast is er op zondagavond 15 oktober een bijeenkomst genaamd Stay Solid voor jongeren van 16 jaar en ouder in de Ontmoetingskerk. Verder zijn er op zondag 15 oktober kerkdiensten en kun je je aanmelden voor activiteiten in 2023-2024. Er is ook aandacht voor geloofsgerelateerde onderwerpen zoals het zoeken naar God, doneren, lid worden en meer doen. Er wordt een bijbeltekst gedeeld uit 1 Johannes 4:15-17 over het blijven in God en de liefde. Daarnaast zijn er enkele leden die hun ervaringen delen over het geloof en de kerk. Op de website is het mogelijk om de zondagsdienst terug te kijken en informatie te vinden over het mededelingenblad "Ons Kontakt" en zendingswerk. Tot slot worden de tijden van de kerkdiensten vermeld en wordt er verwezen naar het ontwerp en de realisatie van de website door Bandwerk internet- en reclamebureau.

Wil je weten wat Ontmoetingskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ontmoetingskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ontmoetingskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontmoetingskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Ontmoetingskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ontmoetingskerk

Bezoekers bekeken ook