Bevervoorde

Bevervoorde is een Kerk gelegen aan Bevervoorde 14 in Rijssen.

Meer informatie over Bevervoorde in Rijssen

De Oud Gereformeerde Gemeente 'Bevervoorde' in Rijssen is op zoek naar een nieuwe predikant, aangezien deze positie momenteel vacant is. De kerkenraad wordt voorgezeten door J. van Rijn, die te bereiken is op het telefoonnummer 06 - 10 99 08 07. De penningmeester van de gemeente is W.P. van Dijk, die te bereiken is op het telefoonnummer 06 - 33 60 48 26. De diaken van de gemeente is J. Voortman, die tevens de scriba is en het contactadres voor het kerkblad beheert. Hij is te bereiken op het telefoonnummer 06 - 81 24 48 55 of via e-mail op scriba@bevervoorde.nl. Tot slot is G. Schulenburg de koster van de kerk en hij is te bereiken op het telefoonnummer 06 - 13 66 68 64.

Wil je weten wat Bevervoorde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bevervoorde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bevervoorde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bevervoorde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Bevervoorde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bevervoorde

Bezoekers bekeken ook