Groepspraktijk voor Fysiotherapie

Groepspraktijk voor Fysiotherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Koninginneweg 26 in Rijssen.

Meer informatie over Groepspraktijk voor Fysiotherapie in Rijssen

Fysiotherapie Koninginneweg is een bekende praktijk in Rijssen en omgeving. De praktijk is opgericht door Jan Hamerlinck en Willem Slooijer en later kwam Hans Kokkeler erbij. In 2015 hebben Jaap Dannenberg en Franklin Achterhuis het overgenomen. Het team bestaat nu uit 20 fysiotherapeuten, waarvan 18 een master hebben of hiervoor in opleiding zijn. Ze streven naar persoonlijke en kwaliteitsvolle zorg en blijven zich voortdurend ontwikkelen. Ze bieden specialisaties op elk terrein en werken samen met andere disciplines om de beste zorg te bieden. Je kunt bij hen terecht voor verschillende klachten en ze werken nauw samen met verschillende partners.

Wil je weten wat Groepspraktijk voor Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groepspraktijk voor Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groepspraktijk voor Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groepspraktijk voor Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Groepspraktijk voor Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groepspraktijk voor Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook