Fysio Medisch Centrum Rijssen

Fysio Medisch Centrum Rijssen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Wijnand Zeeuwstraat 26E in Rijssen.

Meer informatie over Fysio Medisch Centrum Rijssen in Rijssen

Bij Fysio Medisch Centrum Rijssen staat het comfort van de patiënt voorop. De gespecialiseerde fysiotherapeuten behandelen klachten met zorg en aandacht. Ze bieden effectieve behandelmethoden en hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De patiënt krijgt de aandacht die hij verdient en samen met de therapeut wordt er gezocht naar de bron van de klacht. Er wordt snel een diagnose gesteld en uitgelegd wat er aan de hand is. Vervolgens wordt er samen met de patiënt een doel voor de behandelingen bepaald. Door een efficiënte aanpak wordt er gezorgd voor blijvend resultaat. Buiten openingstijden is er de mogelijkheid om vragen te stellen of te overleggen via e-mail. Het team bestaat uit gespecialiseerde fysiotherapeuten op verschillende gebieden, zoals algemene fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, kinderfysiotherapie en handtherapie. Bij Fysio Medisch Centrum Rijssen wordt er gezorgd dat de patiënt zich thuis voelt en de klachten goed behandeld worden.

Wil je weten wat Fysio Medisch Centrum Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Medisch Centrum Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Medisch Centrum Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Medisch Centrum Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Fysio Medisch Centrum Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Medisch Centrum Rijssen

Bezoekers bekeken ook