Fysio Lot de Jong

Fysio Lot de Jong is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Enterveenweg 6 in Enter.

Meer informatie over Fysio Lot de Jong in Enter

Fysio Lot de Jong is een fysiotherapiepraktijk in Enter, opgericht door Liselotte de Jong. Ze behandelt zowel mensen als paarden met diverse klachten, zoals pijnklachten, bewegingsbeperkingen en (sport)blessures. Bij de eerste afspraak wordt het hele lichaam onderzocht om eventuele belemmeringen te ontdekken die het zelfherstellend vermogen van het lichaam belemmeren. Door deze klachten op te lossen, zullen andere klachten ook verminderen of verdwijnen. De praktijk is gevestigd aan de Enterveenweg 6 en biedt ook behandelingen voor paarden aan. Hierbij wordt eerst de wervelkolom en grote spiergroepen gecontroleerd om het probleemgebied te lokaliseren en het paard pijnvrij en gezond te maken. De behandelmethode van Fysio Lot de Jong richt zich op het opsporen en opheffen van verstoringen in het lichaam, zodat het zelfherstellend vermogen optimaal kan functioneren. Bij langdurige klachten is het mogelijk om snel pijnvrij te worden door contact op te nemen en een afspraak te maken.

Wil je weten wat Fysio Lot de Jong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Lot de Jong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Lot de Jong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Lot de Jong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Fysio Lot de Jong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Lot de Jong

Bezoekers bekeken ook