Fysio Koninginneweg

Fysio Koninginneweg is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Koninginneweg 26 in Rijssen.

Meer informatie over Fysio Koninginneweg in Rijssen

Fysio Koninginneweg Rijssen is een fysiotherapiepraktijk die verschillende diensten aanbiedt. Ze helpen onder andere bij het plannen van afspraken, bieden groepslessen aan tijdens de vakantieperiode en hebben vacatures voor een geriatriefysiotherapeut. Daarnaast is het mogelijk om via WhatsApp contact op te nemen met FTKW. Er wordt ook een positieve ervaring gedeeld van een klant die de behandelingen als prettig heeft ervaren, waarbij er duidelijke uitleg werd gegeven en er voldoende tijd werd genomen om naar de klachten te luisteren. Voor meer informatie en contactgegevens kan er telefonisch contact worden opgenomen of een formulier worden ingevuld op de website. Fysio Koninginneweg werkt nauw samen met verschillende partners, waaronder De Fysiotherapeut, Het Ravijn en Excelsior'31. De website is ontworpen en gerealiseerd door Bandwerk internet- en reclamebureau.

Wil je weten wat Fysio Koninginneweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Koninginneweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Koninginneweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Koninginneweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Fysio Koninginneweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Koninginneweg

Bezoekers bekeken ook