Fysio Bewust

Fysio Bewust is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Fahrenheitstraat 3 in Rijssen.

Meer informatie over Fysio Bewust in Rijssen

Fysio Bewust is een kleinschalige fysiotherapie praktijk met als missie het leveren van hoog kwalitatieve zorg en het bevorderen van bewustwording omtrent gezondheid. Ze streven naar korte wachttijden en bieden diverse behandelingen aan, zoals fysiotherapie, manuele therapie, sportrevalidatie, dry needling, echografie, littekenbehandeling en pols- en handtherapie. Het team bestaat uit ervaren fysiotherapeuten met diverse specialisaties. De praktijk is gevestigd in het USA Fitnesscentrum te Rijssen, maar is toegankelijk voor iedereen, ook als je geen abonnee bent bij de sportschool. Daarnaast delen ze regelmatig nieuws en blogs over ontwikkelingen binnen de praktijk, zoals fietskleding en informatie over hernia en peesklachten. De hoofdvestiging is gelegen aan de Fahrenheitstraat in Rijssen.

Wil je weten wat Fysio Bewust verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Bewust of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Bewust? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Bewust het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Fysio Bewust reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Bewust

Bezoekers bekeken ook