Fysio Haarstraat

Fysio Haarstraat is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Haarstraat 59 in Rijssen.

Meer informatie over Fysio Haarstraat in Rijssen

Fysio Haarstraat is een bekende fysiotherapiepraktijk in Rijssen, gelegen aan de Haarstraat nummer 59. De praktijk en fysiotherapeuten zijn constant bezig met ontwikkeling door het volgen van specialisaties en cursussen. De patiënt staat altijd centraal en er wordt gekeken naar mogelijkheden om doelen te bereiken. De therapeuten zijn gespecialiseerd in manuele therapie, kinderfysiotherapie en kinderbekkenfysiotherapie. Naast deze specialisaties biedt de praktijk ook andere diensten aan.

Wil je weten wat Fysio Haarstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Haarstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Haarstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Haarstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Fysio Haarstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Haarstraat

Bezoekers bekeken ook