XPERT In Control

XPERT In Control is een Softwarebedrijf gelegen aan Heliumstraat 15 in Rijssen.

Meer informatie over XPERT In Control in Rijssen

Bij XIC zijn ze trots op hun bijdrage aan de veiligheid en kwaliteit van werk- en leefomgevingen. Met hun softwareoplossingen ondersteunen ze stakeholders op alle niveaus en voldoen ze aan de behoefte om in control te zijn en te blijven. XIC biedt een integrale oplossing voor controle en beheer van veiligheid en kwaliteit in en rond gebouwen. Ze zorgen ervoor dat XIC gebruiksklaar wordt ingericht en gevuld met de juiste informatie, zodat de compliance van organisaties eenvoudig en overtuigend kan worden aangetoond. XIC heeft bewezen best practices voor elke branche en organiseert belangrijke processen op een centrale plek om beheer te optimaliseren. Met één klik heeft men zicht op de actuele status van het beheer. Klanten zijn tevreden en vinden dat XIC hen overzicht, structuur en grip geeft, en helpt om aan wettelijke verplichtingen te voldoen. Er zijn ook nieuwsberichten over het schenken van het budget van relatiegeschenken aan een voedsel- en kledingbank, de keuze van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) voor XIC en de samenwerking tussen Van Wijnen en XIC.

Wil je weten wat XPERT In Control verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van XPERT In Control of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij XPERT In Control? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je XPERT In Control het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar XPERT In Control reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. XPERT In Control

Bezoekers bekeken ook