Building Virtuality

Building Virtuality is een Softwarebedrijf gelegen aan Molendijk Noord 82D1 in Rijssen.

Meer informatie over Building Virtuality in Rijssen

Onze Building Virtuality Solutions Suite en tools maken het mogelijk om jouw 3D-modellen tot leven te brengen in Virtual, Augmented en Mixed Reality applicaties. Hiermee kunnen mensen al rondlopen in een gebouw voordat de eerste paal is geslagen. Deze toepassingen verbeteren en vereenvoudigen bedrijfsprocessen in de bouwsector, van ontwerp tot onderhoud en van verkoop tot training. Onze software helpt projectontwikkelaars, bouwers, aannemers, installatiebedrijven en andere bedrijven in de bouwsector om hun processen te optimaliseren. Verkopers kunnen met onze software gemakkelijker verkopen en installatiebedrijven kunnen monteurs op afstand begeleiden bij reparaties. Door naadloze integratie met bestaande data is de implementatie eenvoudig en realiseer je snel een goede ROI. Het Building Virtuality team is gedreven door bedrijfsverbeteringen en helpt je graag bij het kiezen van de juiste technologie voor jouw doelen. Onze Building Virtuality HoloHelmet, een combinatie met de Microsoft Hololens, biedt een krachtige ervaring.

Wil je weten wat Building Virtuality verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Building Virtuality of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Building Virtuality? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Building Virtuality het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Building Virtuality reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Building Virtuality

Bezoekers bekeken ook