Interactive Blueprints B.V.

Interactive Blueprints B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Pastoor Petersstraat 81 in Rijssen.

Meer informatie over Interactive Blueprints B.V. in Rijssen

Bij Dutchview creëren we softwaretoepassingen die anderen helpen hun dagelijkse werk gemakkelijker en plezieriger te maken. Met onze producten, Ed Controls en FlexWhere, willen we zoveel mogelijk mensen helpen. En elke dag proberen we ze nog beter te maken. Onze visie is om een ​​verschil te maken en elke individuele gebruiker meer gemak en plezier te geven in hun dagelijkse werk. Onze missie is om mensen in staat te stellen gemakkelijker en met meer plezier te werken door gebruiksvriendelijke softwareoplossingen aan te bieden, overal. Onze waarden zijn teamwork, innovatie en creativiteit, integriteit en een proactieve houding. Bij Dutchview streven we naar vervulling en uitdaging, en we moedigen nieuwsgierigheid, innovatieve oplossingen en eigenaarschap aan. Onze cultuur is gebaseerd op onafhankelijkheid, authenticiteit, integriteit en respect. Ons verhaal begon in 2011 met de oprichting van "Interactive Blueprints" en de ontwikkeling van Ed Controls. In de loop der jaren hebben we verschillende mijlpalen bereikt, waaronder de registratie van kantoren in Londen en Duitsland, de verandering van onze naam naar "Dutchview Information Technology" en de oprichting van een joint venture in Bangalore, India. Nu, in 2021, vieren we ons 10-jarig jubileum en hebben we meer dan 10 miljoen EdControls-tickets en 250.000 FlexWhere-gebruikers bereikt. Onze toekomst belooft nog meer spannende ontwikkelingen.

Wil je weten wat Interactive Blueprints B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Interactive Blueprints B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Interactive Blueprints B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Interactive Blueprints B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Interactive Blueprints B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Interactive Blueprints B.V.

Bezoekers bekeken ook