Aiden Rijssen

Aiden Rijssen is een Softwarebedrijf gelegen aan Ethaanstraat 2-C in Rijssen.

Meer informatie over Aiden Rijssen in Rijssen

Aiden is een IT-bedrijf dat zich richt op het menselijker maken van technologie. Ze bieden innovatieve oplossingen en hebben diepgaande kennis van SAP- en Mendix-systemen. Met meer dan 700 tevreden klanten en meer dan 400 professionals staan ze klaar om IT-uitdagingen aan te gaan. Ze hebben 25 jaar ervaring in SAP en bieden branchespecifieke oplossingen voor onder andere groothandel, discrete productie, retail, consumentenproducten, zakelijke dienstverlening en de publieke sector. Daarnaast organiseren ze diverse events en bieden ze een breed scala aan diensten aan, zoals managed cloud services, integraties, consultancy en support voor zowel SAP als Mendix. Aiden heeft ook verschillende nieuwsberichten en blogs op hun website, waarin ze onder andere partnerships, overnames en succesvolle implementaties van SAP-systemen bespreken. Als je contact met hen wilt opnemen, kun je het contactformulier invullen op hun beveiligde website.

Wil je weten wat Aiden Rijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aiden Rijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aiden Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aiden Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Aiden Rijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aiden Rijssen

Bezoekers bekeken ook