IDgis bv

IDgis bv is een Softwarebedrijf gelegen aan Boomkamp 16 in Rijssen.

Meer informatie over IDgis bv in Rijssen

IDgis biedt oplossingen en advies voor organisaties die gebruik willen maken van geodata. Ze ontwikkelen software voor het beheren en benutten van ruimtelijke data, voornamelijk voor overheidsorganisaties en ingenieursbureaus. IDgis participeert ook regelmatig als specialistische partner bij grootschalige ICT projecten. Ze hebben recentelijk een definitief besluit aangeboden aan de LVBB via het bronhouderkoppelvlak en hebben de basischeck DSO behaald. Daarnaast bieden ze producten aan zoals een omgevingsplannen service, QGIS webservices en een plannenviewer voor ruimtelijke planteksten en plankaarten.

Wil je weten wat IDgis bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IDgis bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IDgis bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IDgis bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar IDgis bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IDgis bv

Bezoekers bekeken ook