Evero B.V.

Evero B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Kalanderstraat 20a in Rijssen.

Meer informatie over Evero B.V. in Rijssen

Met monday.com kun je al je taken, processen, tools en bestanden centraliseren. Het platform biedt een nieuwe manier van werken, waarbij samenwerken wordt gestimuleerd, inzicht wordt gegeven en efficiëntie wordt aangetoond. Door organisatiebreed samen te werken, kun je een duidelijk beeld krijgen van al het werk, inclusief dat van je collega's. Met behulp van gebruikersvriendelijke views, automatiseringen en realtime meldingen blijf je op de hoogte van je taken. Daarnaast kun je met aanpasbare dashboards een overzicht krijgen van je hele organisatie en beslissingen nemen met vertrouwen. Het platform biedt de mogelijkheid om alle taken, processen, tools en bestanden op één plek te centraliseren, waardoor teams beter kunnen samenwerken. Daarnaast kun je monday.com eenvoudig integreren met je favoriete tools, zoals Slack, Dropbox en Adobe Creative Cloud. Het platform biedt oplossingen voor verschillende vakgebieden, zoals marketing, sales, projectmanagement en productontwikkeling. Het is bewezen dat monday.com de efficiëntie verhoogt, zoals bij O2 Telefonica waar ze 30% efficiënter zijn geworden in het leveren van campagnes.

Wil je weten wat Evero B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evero B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evero B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evero B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Evero B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evero B.V.

Bezoekers bekeken ook