Qlanten

Qlanten is een Softwarebedrijf gelegen aan Hogepad 22b in Rijssen.

Meer informatie over Qlanten in Rijssen

Een CRM-systeem is gericht op mensen en een succesvolle implementatie hangt af van de voordelen die het biedt aan de gebruikers. Het CRM-pakket moet zich aanpassen aan de processen van een organisatie, en niet andersom. Technologie kan worden gebruikt om gegevens om te zetten in nuttige informatie om beter te kunnen verkopen. Er worden bewezen resultaten beloofd, zoals een omzetstijging per verkoper, een stijging van klantbehoud, kortere doorlooptijden in de verkoop en verminderde verkoop- en marketingkosten. Er wordt ook een gratis demo versie aangeboden. Er worden verschillende functionaliteiten genoemd, zoals lead-to-factuur, voorraadbeheer, SalesIQ, marketing automation, ticketbeheer en nog veel meer. Het is mogelijk om altijd en overal toegang te hebben tot de CRM-data, e-mails worden automatisch gekoppeld, het systeem kan worden geïntegreerd met bestaande systemen en er zijn inzichten in de bedrijfsvoering op elk niveau. Er worden ook voordelen genoemd zoals het voorkomen van repetitieve taken, het verminderen van tijdsverlies en foutgevoeligheid, en het elimineren van papiergebruik. De tekst eindigt met de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief en blogs te lezen.

Wil je weten wat Qlanten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Qlanten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Qlanten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Qlanten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rijssen. Opzoek naar Qlanten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Qlanten

Bezoekers bekeken ook